top of page

Sun, Apr 28

|

Touchstar Cinemas - Southchase 7

ORLANDO - OMUL FARA LINIA VIETII

Te invităm să descoperi povestea unei lungi căutări de sine, într-o peliculă care reunește actori celebri de pe ambele maluri ale Prutului - OMUL FĂRĂ LINIA VIEȚII în Regia Adrianei Vasilcov.

Tickets are not on sale
See other events
ORLANDO - OMUL FARA LINIA VIETII
ORLANDO - OMUL FARA LINIA VIETII

Time & Location

Apr 28, 2024, 3:30 PM

Touchstar Cinemas - Southchase 7, 12441 S Orange Blossom Trl, Orlando, FL 32837, USA

About the event

Te invităm să descoperi povestea unei lungi căutări de sine, într-o peliculă care reunește actori celebri de pe ambele maluri ale Prutului - OMUL FĂRĂ LINIA VIEȚII în Regia Adrianei Vasilcov.

🏓 CE? - PREMIERĂ DE FILM

🏙️ UNDE? - ORLANDO, Touchstar Cinemas - Southchase 7

📅 CÂND? - 28 Aprilie, ora 3:30PM

❤️ DE CE? - Pentru a savura un film bun și a susține cinematografia de acasă.

👍 CUM? - Cum știu #AiNoștri

🎟️ BILETE: www.norocevents.com

📖 OMUL FĂRĂ LINIA VIEȚII: Un film bazat pe fapte reale, care relatează istoria inginerului român Ionel Sporea. O peliculă despre iubire și lipsa ei, traume îngropate adânc, frici… și chiar moarte, de care protagonistul reușește să scape ca prin minune. De ce Ionel Sporea nu are linia vieții în palmă? Înseamnă oare asta că nu trebuia să se nască? Sunt doar câteva dintre întrebările la care eroul principal încearcă să găsească răspunsuri.

AFLĂ MAI MULTE:

🎥 Trailer: https://youtu.be/FZGyeNTogRQ

🎶 Soundrack Official: https://youtu.be/X7EkgKM34O4

🎧 Podcast: VB Talks - Dana Ciobanu (Actrita) & Adriana Vasilcov (Regizoare) - https://youtu.be/5-MOEAvXdpE

📻 Podcast: Fără Protocol / Dorin Galben -  Carmen TANASE (Actrița) - https://youtu.be/M0R8uZ722jA

📻 Podcast: Fără Protocol / Dorin Galben - Eugenia ȘERBAN (Actrița) - https://youtu.be/XaJQPuLiyQE

📜 SYNOPSIS: Din cauza regimului Ceaușescu, în loc de faimă și recunoștință, inventatorul primului robot modern pentru antrenamentele de tenis de masă s-a ales cu o sentință de 12 ani de închisoare pentru trădare de patrie. Cine se face vinovat: regimul inuman al lui Ceaușescu, traumele copilăriei sau însuși eroul?

🎭 CAST: O producție care reunește actori celebri de pe ambele maluri ale Prutului. În film îi veți putea urmări pe Rareș Andrici, Maia Morgenstern, Eugenia Șerban, Carmen Tănase, Armand Calotă, Dana Ciobanu, Petru Oistric, Bogdan Medvedi, Oana Zara, Andrei Porubin și multe alte talente din Republica Moldova și România.

🎬 REGIE: Adriana Vasilcov, născută în Florești, Republica Moldova, este regizoare și fondatoarea House on Mars Entertainment & Maru Sea Production. Studiile sale de producție de film la Kiev au marcat un punct de cotitură în cariera ei, transformând-o dintr-o fată timidă într-o cineastă curajoasă. "Omul Fără Linia Vieții" este primul lung metraj al Adrianei, însă tot din palmaresul ei face parte și scurt metrajul "OMUL SĂRAC ȘI MÂȚA CURVĂ".

Share this event

bottom of page