top of page

Diaspora se Unește în Jurul Turneului Lupilor lui Calancea în SUA

Updated: Jan 11

Energia vibrantă a lui Alex Calancea, rațiunea și inima Lupilor săi au captivat publicul în 2023, creând o experiență emoțională profundă. Pentru lupuii lui Calancea, anul trecut s-a încheiat cu turnee strălucitoare și bilete epuizate, stabilind un standard demn de Cartea Recordurilor. 2024 începe cu același elan, marcând debutul unui turneu spectaculos peste ocean. Lupii sunt pe val, dar cu picioarele adânc înfipte în pământ. Îi asculți și te înfiori, lăsând să-ți curgă prin vene toată durerea, bucuria și amintirile unui neam.



Lupii încep să-și spună povestea pe 13 ianuarie în Montreal, într-un spectacol organizat de Koolture Tricolore, spectacol care este sold out din primele zile ale evenimentului. Continuă pe tărâmurile călduroase ale Floridei, unde vor bucura diaspora cu primul concert din SUA pe 14 ianuarie în Orlando. Urmează Sacramento pe 19 ianuarie și o încheiere a turneului în Chicago pe 20 ianuarie.


Comunitatea din America se strânge împreună pentru a susține acest turneu de "Poveste". Festivalul "Inima mea e Moldova", Festivalul "Dor de Moldova", Festivalul "Eu sunt Moldova", Convenția Moldo-Americană, Mămăliga Events, Romanian Community Center of Sacramento, Comunitatea Moldovenilor din statul Washington, Community of Moldovans in Chicago - CMCtoate care adună sute și mii de oameni la evenimentele lor, și-au anunțat suportul pentru "Povestea Lupilor".




Popularitatea Lupilor lui Calancea se datorează abordării lor unice. Ei combină etno-rock-ul cu influențe din folclorul urban distorsionat, muzica electronică și chiar trap-ul. Utilizarea instrumentelor tradiționale aduce un mix original de sunete. De asemenea, costumele cu măști de lup sunt o emblemă specifică, folosită adesea în spectacole.






Ne așteptăm la trei concerte memorabile în Orlando, Sacramento și Chicago. Aceste evenimente nu sunt doar concerte, ci o celebrare a culturii și a comunității. Distribuie și fii parte din povestea extraordinară a Lupilor lui Alex Calancea!



 

"Lupii lui Calancea" USA Tour - Sponsored by:





bottom of page