top of page

OMUL FĂRĂ LINIA VIEȚII - Un film care unește actori celebri de pe ambele maluri ale Prutului

Într-o lume în care poveștile ne modelează viziunea și ne îmbogățesc experiența umană, cinematografia ocupă un loc special în inimile noastre. Este cu mare entuziasm și anticipație că vă invităm să deveniți parte a unei călătorii cinematografice unice, prin premiera filmului "Omul Fără Linia Vieții", în regia talentatei Adrianei Vasilcov. Această peliculă nu este doar un film, ci o invitație la reflecție, o explorare profundă a căutării de sine, a iubirii, traumelor, și a supraviețuirii.


VĂ INVITĂM LA FILM!



Ce Este Special?


"Omul Fără Linia Vieții" reunește actori celebri de pe ambele maluri ale Prutului, creând un pod cultural impresionant între Republica Moldova și România. Această producție îi aduce în prim-plan pe Rareș Andrici, Maia Morgenstern, Eugenia Șerban, Carmen Tănase, Armand Calotă, Dana Ciobanu, Petru Oistric, Bogdan Medvedi, Oana Zara, Andrei Porubin, și mulți alții, sub bagheta regizoarei Adriana Vasilcov, născută în Florești, Republica Moldova. Filmul este bazat pe fapte reale, relatând istoria inginerului român Ionel Sporea, și ne invită să explorăm teme profunde cum ar fi sensul vieții, dragostea și absența acesteia, și cum traumele îngropate adânc ne pot forma existența.


Vezi Trailer:


 

AFLĂ MAI MULTE:


🎶 Soundrack Official: https://youtu.be/X7EkgKM34O4


🎧 Podcast: VB Talks - Dana Ciobanu (Actrita) & Adriana Vasilcov (regizoare) - https://youtu.be/5-MOEAvXdpE


📻 Podcast: Fără Protocol / Dorin Galben - cu actrița Carmen TANASE - https://youtu.be/M0R8uZ722jA


📻 Podcast: Fără Protocol / Dorin Galben - cu actrița Eugenia Șerban - https://youtu.be/XaJQPuLiyQE


 

DE CE SĂ PARTICIPI?


Participând la această premieră, nu doar că vei savura un film excepțional, dar vei și sprijini cinematografia de acasă, demonstrând că poveștile noastre au valoare și merită să fie auzite și văzute pe ecranele din întreaga lume. Este, de asemenea, o ocazie de a te conecta cu cultura, istoria și valorile noastre comune, celebrând talentul și creativitatea care traversează Prutul.

 

REGIE:


Adriana Vasilcov, născută în Florești, Republica Moldova, este regizoare și fondatoarea House on Mars Entertainment & Maru Sea Production. Studiile sale de producție de film la Kiev au marcat un punct de cotitură în cariera ei, transformând-o dintr-o fată timidă într-o cineastă curajoasă. "Omul Fără Linia Vieții" este primul lung metraj al Adrianei, însă tot din palmaresul ei face parte și scurt metrajul "OMUL SĂRAC ȘI MÂȚA CURVĂ".



O mare parte din talent îl moștenește de la Bunica sa, de fapt în cinstea ei Adriana a numit compania de productie:

"MARU SEA", numele bunicii fiind... GHICIȚI VOI!


Adriana povestește că bunica a fost foarte emoționată să fie prezentă la premiera filmului, însă s-a simțit foarte mândră de reușitele nepoatei.




 

Filmul "OMUL FĂRĂR LINIA VIEȚII" a luat în aceată toamnă 3 premii importante la Hollywood Florida Film Festival:


  • BEST FEATURE FILM

  • BEST DIRECTOR OF THE FEATURE FILM

  • BEST ACTOR OF THE FEATURE FILM - Rares Andrici



bottom of page